Over ons

Aangenaam

Bij There She Glows werken enkel de beste laserspecialisten, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al sinds 2020 zijn wij gevestigd in Veenendaal.

Wij streven ernaar om bij ieder lasertraject en bij iedere klant een optimaal resultaat te behalen. Daarom werken wij enkel met bewezen effectieve apparatuur, zoals de Candela Gentle.

Onze professionals

Onze laser specialisten hebben jarenlange ervaring in permanente ontharing en met onze krachtige laser, de GentleLase pro-U. Laserbehandelingen zijn onze passie.

Uiteraard zijn wij gecertificeerd en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Heb je een vraag over onze behandelingen of onze technieken? Neem gerust contact met ons op, we staan voor je klaar.

GentleLase pro-U

De GentleLase pro-U is de krachtigste permanente ontharingslaser die momenteel gebruikt wordt in laserclinics. De lasertechnologie is erop gericht om zelfs de allerkleinste haartjes pijnloos en definitief te verwijderen. En dat op een snelle en comfortabele manier. Definitief en veilig ontharen kan comfortabel en permanent op vrijwel ieder lichaamsdeel zoals je gezicht, nek, bikinilijn, benen, armen, rug en buik. De GentleLase pro-U is veilig en effectief voor alle huidtypen t/m type 4.

There you glow

Nooit meer waxen, scheren of epileren! Nooit geen last meer van vervelende ingegroeide haartjes of irritaties na het scheren. Het resultaat is een heerlijk zijdezachte, gladde huid waar je altijd van kunt genieten. Laat die zomer maar komen!

Interesse in laserontharing?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0318-250297. Je kunt direct een afspraak maken met de rose knop rechtsonderin. Of bezoek ons op Instagram.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel niet, maar neem gerust contact met ons op!
De pijnervaring verschilt van persoon tot persoon. Voor sommigen is het eerder ongemakkelijk, terwijl anderen slechts enkele prikjes voelen. We verminderen dit ongemak door gebruik te maken van koude lucht, waardoor de huid wordt gekoeld en de behandeling over het algemeen minder pijnlijk wordt.

We vragen jou om het te behandelen gebied 24 tot 48 uur van tevoren te scheren. Zorg ervoor dat de huid vrij is van make-up, deodorant of bodylotion voor een optimale voorbereiding.

Als je verhinderd bent, vragen we je vriendelijk om minstens 48 uur voor de geplande behandeling de afspraak per e-mail of telefonisch te annuleren. Als dit niet gebeurt, zijn we helaas genoodzaakt 25% van de behandeling in rekening brengen.
De keuze ligt bij jou! Als je een tampon gebruikt, is het geen probleem om de behandeling van de schaamstreek uit te voeren.