Huidverbetering

IMAGE Skincare

Facials van IMAGE Skincare zijn professionele huidverzorgingsbehandelingen die zijn ontworpen om je huid te verwennen en te verbeteren. Tijdens een IMAGE Skincare facial wordt je huid grondig gereinigd, geëxfolieerd en verzorgd met behulp van producten van IMAGE Skincare.

IMAGE Skincare heeft verschillende productlijnen. Elk van deze productlijnen biedt specifieke oplossingen voor verschillende huidproblemen, zodat we de behandeling kunnen afstemmen die het beste bij jouw huidtype en behoeften passen. 

– Ormedic: De Ormedic-lijn is ontworpen om de huid in balans te brengen en te herstellen met behulp van biologische ingrediënten. Deze producten zijn ideaal voor de gevoelige huid. Ze bevatten organische extracten en plantaardige stoffen om de huid te voeden en te hydrateren.

– Vital C: De Vital C-lijn is gericht op het bestrijden van tekenen van huidveroudering en het herstellen van een gezonde uitstraling. Deze producten bevatten een krachtige dosis vitamine C, die de huid beschermt tegen schade door vrije radicalen en de collageenproductie stimuleert.

– Clear Cell: De Clear Cell-lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met een vette en acne-gevoelige huid. De producten bevatten ingrediënten zoals salicylzuur en glycolzuur om overtollig talg te verminderen, poriën te ontstoppen en acne te behandelen.

– Iluma: De Iluma-lijn richt zich op het verminderen van pigmentvlekken en het creëren van een egale huid. Deze producten bevatten krachtige ingrediënten zoals tyrosinaseremmers en vitamine C om hyperpigmentatie aan te pakken en de huidtint te verbeteren. 

Over IPEEL

Ipeel van Image Skincare is een krachtige peeling die is ontworpen om de huid te verjongen en te verbeteren. Deze peeling bevat een combinatie van fruitzuren en enzymen om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verfijnen. 

Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, pigmentvlekken en onregelmatigheden in de huidskleur, waardoor de huid er frisser en stralender uitziet. Ipeel is geschikt voor verschillende huidtypes en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de huid. Het is een effectieve behandeling om de huid te vernieuwen.

Interesse in een behandeling?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0318-250297. Je kunt direct een afspraak maken met de knop rechtsonderin.
Of bezoek ons op Instagram.

Wat klanten zeggen

Wat kost een laserbehandeling?