HydraFacial ™

Ontdek de HydraFacial™

Deze behandeling biedt diepe reiniging, hydratatie en bescherming. De Hydrafacial maakt hierbij gebruik van de gepatenteerde Vortex-technologie.

Deze behandeling is effectief tegen fijne lijntjes, doffe huid, grove textuur en pigmentvlekken. 

Pijnloos en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je hebt direct mooie glow zonder downtime. 

Met 3 tot 6 stappen, afhankelijk van de gekozen variant: signature, deluxe of platinum behandeling.

HydraFacial™ in een aantal stappen

Reinigen: Ervaar een diepe reiniging en verzachting van de huid, waardoor dode huidcellen worden losgemaakt.

Zachte peeling: Een mild percentage glycol- en salicylzuuroplossing wordt vervolgens toegepast om onzuiverheden en vuil, die zich in de poriën hebben opgehoopt, vrij te maken.

Extractie: Diepe onzuiverheden worden moeiteloos weggezogen door de HydraFacial, dit is pijnloos.

Hydrateren: Toevoegen van antioxidanten en hyaluronzuur voor een beschermde en gevoede huid.

HydraFacial™ Signature

De HydraFacial™ Signature is een basisbehandeling en start met een grondige reiniging en exfoliatie om de huid voor te bereiden. Vervolgens wordt een handstuk gebruikt, vergelijkbaar met een vacuüm stofzuiger, om overtollig talg en onzuiverheden uit de poriën te verwijderen. Na deze diepgaande reiniging ondergaat de huid een voedende en hydraterende fase. We brengen een antioxidant serum aan, verrijkt met hyaluronzuur, dat de huidconditie verbetert. Dit serum helpt bij het verzachten van grote poriën, fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden in de huidtextuur.

HydraFacial™ Deluxe

De HydraFacial™ Deluxe bestaat uit de basisbehandeling toegevoegd met een gepersonaliseerde booster. Hiermee kunnen we specifieke huidbehoeftes aanpakken en deze stemmen we af op jouw huidconditie. Hierbij gebruiken we ook LED-lichttherapie. Dit stimuleert specifieke huidprocessen, zoals collageenproductie of het werkt ontstekingsremming, afhankelijk van het gebruikte licht.

HydraFacial™ Platinum

De HydraFacial™ Platinum bevat dezelfde stappen als de Deluxe, maar voegt een exclusieve stap toe: lymfedrainage. We starten namelijk met een stimulerende lymfedrainage om overtollig vocht en afvalstoffen effectief af te voeren. Deze stimulatie van het lymfestelsel draagt bij aan een grondige reiniging en ontgifting.