Behandelingen

Voor de behandeling

Wat kun je doen ter voorbereiding op een behandeling? Eén dag voor de behandeling vragen wij de lichaamsdelen die je behandeld wilt hebben te scheren. De huid moet namelijk glad zijn tijdens de behandeling. Verder is het ook belangrijk dat je je huid minimaal 6 weken vóór de eerste behandeling niet hebt blootgesteld aan de zon of zonnebank. Spraytan is ook niet toegestaan. Ook is het belangrijk om tijdens de behandelingen niet te epileren of te waxen.

Heeft je huid wel zon gezien voor de behandeling? Dan adviseren wij 6 weken te wachten voordat je behandeld kunt worden. Het zijn juist de haarzakjes die nodig zijn om weg te laseren. Als je de haarzakjes epileert of waxt, dan verwijder je alles en moeten we 6 weken wachten tot alles weer goed gegroeid is.

De behandeling

Wij werken met de GentleLase Pro-U. Dit is de meest krachtige laser op het gebied van permanente ontharing. Met onze laser worden zelfs de fijnste haartjes definitief verwijderd. De laser beschikt over de alexandriet laser (755nm). Met 8 tot 10 behandelingen kun je definitief haarvrij zijn. Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van jouw persoonlijke haargroei en huidtype.

Tijdens de behandeling beschermen en verkoelen we je huid met een koelingsspray. Er is dus geen gel nodig tijdens de behandelingen. Dankzij de verkoelende spray zal de behandeling vrijwel pijnloos zijn. Tijdens de behandeling kan de huid erg rood worden en kan er peri folliculair oedeem ontstaan. Dit is een normale reactie van de huid en kan tot na de behandeling aanhouden.

Na de behandeling

Na de behandeling kan je huid nog jeuken en erg rood zijn.  Hier hoef je je geen zorgen over te maken, dit is een normale reactie. Je kunt in dat geval je huid koelen met een icepack. Het is van belang om tussen de behandelingen door en tot 6 weken na de laatste behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan. Dit kan namelijk pigment verschuiving en verbrandingen veroorzaken. Het is daarnaast ook erg belangrijk om je goed in te smeren met SPH 50.
Daarnaast is het belangrijk om tot 24 uur na de behandeling niet intensief te gaan sporten. Verder raden wij je aan om tot 48 uur na de behandeling je huid niet in aanraking te laten komen met warmte. Denk daarbij aan heet douchen of de sauna. 

Het resultaat

De resultaten zijn bij iedereen verschillend. Iedere huid en iedere haargroei is natuurlijk anders. We streven ernaar om met iedere behandeling een haarvermindering van 20%  te bereiken. Na 7 tot 14 dagen na de behandeling zul je aan je haargroei kunnen merken wat het effect is van de behandeling. De haartjes kunnen namelijk uitvallen. In deze periode is het alleen toegestaan om te scheren, dus NIET waxen of epileren. Als je helemaal uitbehandeld bent, heb je nog maar 1 onderhoudsbeurt per jaar nodig. 

Interesse in laserontharing?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 06 4045 6286. Je kunt direct een afspraak maken met de rose knop rechtsonderin.
Of bezoek ons op Instagram.

Tevreden klanten

Wat kost een laserbehandeling?